Logo GelavisHA
3 minuty čteníPublikováno 5. 4. 2024

Vítejte ve Světě Anti-agingu

Vítejte ve Světě Anti-agingu, online vzdělávací platformě, která pomáhá lidem pečovat o své zdraví a krásu a naplňovat tak ideál longevity na základě moderních vědeckých poznatků.

Proč vznikl Svět Anti-agingu? 

Věda nám již několik desetiletí odhaluje skutečný potenciál lidského zdraví, krásy a délky a kvality lidského života. Přesto se však většina hodnotných informací stále ukrývá v odborné vědecké literatuře, která je veřejnosti téměř nedostupná.

Naše vize, umožnit lidem žít déle ve zdraví a s vyšší kvalitou života, nás však v tomto ohledu přiměla udělat změnu. Proto jsme dali za vznik projektu Svět Anti-agingu, který si klade za cíl informovat a vzdělávat širokou veřejnost o vědecky podložených přístupech k dosažení longevity — dlouhého a kvalitního života bez zdravotních obtíží

Na co se můžete těšit? 

Protože nám záleží na zdraví a skutečné hodnotě lidského života, rozhodli jsme se vytvořit platformu, která bude vaším průvodcem k dosažení longevity. Průvodcem, který je objektivní, odborný, seriózní a předává to, co vás opravdu zajímá. Nečekejte žádné obecné a nicneříkající články, ale těšte se na informace, které vám pomohou posunout kvalitu svého života na vyšší úroveň a dovolí vám své vědomosti nejen aplikovat, ale také sdílet mezi své okolí.

Skutečnou filozofií longevity a anti-agingového přístupu k životu, je prevence. Prevence stárnutí našeho organismu, těla, buněk i mysli. Proto je důležité podotknout, že anti-aging není pouze chvilkovou záležitostí, ale cestou, která nás provází každým dnem a je součástí téměř každého našeho rozhodnutí. Ve Světě Anti-agingu si proto vysvětlíme veškerá pozitiva i negativa anti-agingového přístupu k životu do hloubky, a to vždy za pomoci odborných článků a publikací.

Pro koho byl Svět Anti-agingu stvořen?

Pro každého, kdo chce zvýšit kvalitu svého životního stylu a touží proniknout hlouběji a odborněji do světa zdraví, krásy a longevity. Široké spektrum článků a informací zajistí, že si na to své přijde opravdu každý.

Kdo stojí za vznikem projektu Svět Anti-agingu? 

Jsme švýcarská společnost CHEMPORT AG působící v oblasti vývoje, výroby a distribuce vysoce inovativních medicínských a anti-agingových produktů na bázi kyseliny hyaluronové již více než 25 let, jejichž příkladem je právě i GelaVis HA. Pole anti-agingové medicíny je nám velmi blízké a neustále sledujeme nové vědecké závěry, vývojové směry a provádíme vlastní výzkumy, z nichž mnohé převádíme do praxe.

Díky zaměření na špičkové technologie a naši oborovou specializaci přinášíme pacientům a zdravotnickým profesionálům již celou řadu let produkty a benefity především v oblastech ortopedie, sportovní medicíny, gastroenterologie, proktologie, kosmetologie a estetické a anti-agingové medicíny. 

Věříme v jasnou vizi a esenciální hodnoty, které definují naši kulturu, reprezentují naši globální identitu i švýcarské dědictví a vysvětlují to, kým jsme a za čím si jako společnost stojíme. Proto si zakládáme na přesnosti, transparentnosti a vědecké podstatě informací. Stejně jako na kvalitě, čistotě, účinnosti a maximální bezpečnosti všech produktů našeho portfolia. Výzkum a inovace by mohly být naším druhým jménem, protože naší předností je, vidět za hranice možného a proměnit to, co se zdá nemožné, v možné.

Těšíme se, že můžeme společně rozvíjet to, na čem skutečně záleží a doufáme, že informace, které se ve Světě Anti-agingu dozvíte, pro vás budou přínosem nejen z hlediska vědomostí, ale hlavně přínosem životním!

Závěrem bychom rádi poděkovali celému týmu, který se na vývoji projektu Svět Anti-agingu podílí a čtenářům, kteří si články užívají a shledávají je hodnotnými.

Vaše GelaVis Family.

Zajímá vás
Anti-aging?

Přihlaste se k odběru novinek ze Světa Anti-agingu

Sdílejte tento článek skrze: